Return to Programok

Gasztronómia

A FESZTIVÁL IDEJE ALATT:  

TÖKÖS-MÁKOS RÉTES, TÖK IVÓLÉ, TÖKLEKVÁR, RÁCALMÁSI SÜLT TÖK

2017. szeptember 16. szombat 12 óra:

Dél Koreai ételek kóstolója a Hankook Tire Magyarország Kft. támogatásával.

Helyszín: Gasztronómia épület

hankook


2017. szeptember 17. vasárnap 12 óra:

TÖKös ételek kóstolója.

Helyszín: Gasztronómia épület

AI0206-1_Baked-Pumpkin-Risotto_s4x3.jpg.rend.sni12col.landscape

cooked_pumpkin       1018_Food_PumpkinPoppers_full_600

Pumpkin_balls

A képek itt illusztrációk.


A FESZTIVÁL TOVÁBBI GASZTRONÓMIAI KÍNÁLATA

 

Grill ételek és pecsenyék

Szürkemarha hamburger

Kemencés lángos, juhtúrós lepények, sparhelten sült krumplilángos

Kézműves és laktózmentes sajtok, paleo termékek

Házi és kézműves sörök

Tájborok, Lovassy borok, Eperbor és Mézbor

Amerikai hot-dog, burgonyaspirál

Alkoholos és alkoholmentes koktélok, Mojito, limonádék többféle ízben

Szicsek és Panyolai pálinkák

Aszalt/kandírozott gyümölcsök, keleti csemegék

Kürtöskalács és mézeskalács

Kézműves kávé (főzött és csomagolt)

Fagylalt, rétesek, perec, vattacukor és jégkása

 

100%-os gyümölcslevek, lekvárok

Többféle méz és méhészeti készítmények

Szárított gombák, gyümölcsnektárok

Villányi borlekvár

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások