XVII. Tökfesztivál


KONCERT A FESZTIVÁLBAN
A XVII. Rácalmási Tökfesztivál szombat esti fellépője a Halottpénz együttes lesz. A nagy a rajongótáborral rendelkező zenekar tömegeket vonz, a színpad előtti nézőtéren viszont a szigorú katasztrófavédelmi szabályoknak megfelelően legfeljebb 3450 fő tartózkodhat.
A beléptetést kísérő tolongás megelőzése érdekében egyesületünk vezetősége úgy döntött, hogy a koncertre elővásárlással biztosít jegyeket.
Mivel a Tökfesztivált elsősorban városunk polgárainak szervezzük, a rácalmásiak augusztus 23-ig 1000 Ft-ért juthatnak a koncertre érvényes jegyhez, melynek árusítása július 26-án (hétfőn) kezdődik a kúriában és a művelődési házban.

Kúria
kedd        8.00-18.00
péntek    8.00-18.00
szombat 8.00-18.00
Művelődési ház
hétfő      12.00-18.00
szerda      8.00-20.00
csütörtök 8.00-20.00

A jegyek vásárlásakor be kell mutatni a rácalmási lakcímkártyát, a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt, valamint a védettséget igazoló hatósági okiratot.
Augusztus 23. után mindenki egységesen 5000 Ft-ért válthaja meg a koncertbelépőjét, a fennmaradó készlet erejéig. A koncertbelépők az aznapra érvényes karszalag nélkül csak az előadás megkezdése előtt egy órával jogosítanak a kúria területére való belépésre. (A karszalaggal is rendelkezőkre ez a korlátozás nem vonatkozik.)
Az előadás elmaradása esetén az előre megváltott koncertbelépők árát a vásárlást igazoló nyugta bemutatása ellenében visszatérítjük.
A fesztivál összes többi fellépője megtekinthető és meghallgatható a napi belépő karszalag birtokában.
 
Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület
Hozzászólások